Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Lamskoteletjes met amandel-knoflooksaus
- Ingrediënten:
- boter, citroen, amandel, kippenbouillon, knoflook, lamskotelet, olijfolie, oud witbrood, verse rozemarijn, zeezout en zwarte peper
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, bouillon, citroenrasp, citroensap, ei, knoflook, laurier, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rozemarijn, sjalot, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / voorgerecht / avondmaal uit Tomaten:
Bijgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Down to earth:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit Maleisie:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit DWDD kookt met Kranenborg:
Recept uit Turquoise:
Diner / lunch / voorgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Recept van Okoko recepten:
Recept van Okoko recepten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / voorgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Recept van Okoko recepten: