73 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloemboterbouilloncitroencitroensapdroge witte wijneidooiergemberkaneelkipfiletknoflooklauriermelknootmuskaatolieolijfoliepeperpeterseliepreislagroomtijmuiwaterwortelzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:

Beef Wellington

Ingrediënten:
bessenjam, bladerdeeg, bloem, boter, bouillon, broodkruim, ei, kippenlever, knoflook, madeira, mosterd, olijfolie, ossenhaas, paddenstoelen, rode ui, rozemarijn, rundvleesbouillon, tijm, truffelolie, ui en worcestersaus

Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:

Pilavtaart

Ingrediënten:
amandelen, bladerdeeg, bleekselderij, boter, citroen, eidooier, kaneel, kaneelstokje, kip, kippenbouillon, langkorrelrijst, laurier, olijfolie, pistachenoten, sjalot, tijm, ui, witte peperkorrels en zuurbessen

Keuken:
Turks
Soort:
quiche
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:

Warme yoghurtsoep met kipdraden en maïskorrels

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, citroen, ei, gedroogde munt, kaneelstokje, kipfilet, kippenbouillon, kortkorrelige rijst, laurier, maïskorrels, maïzena, rode chilivlokken, tijm, turkse yoghurt, ui en witte peperkorrels

Keuken:
Turks
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:

Cowboy pasteitjes op z'n 'Cornish'

Ingrediënten:
aardappel, bloem, boter, ei, flespompoen, kippenbouillon, kippendijen, maïsmeel, nootmuskaat, olijfolie, rode ui, salie, worcestersaus, wortel, zeezout, 
zout en peper en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Vincisgrassi

Ingrediënten:
00-bloem, bechamelsaus, bloem, boter, ei, gedroogde paddestoelen, griesmeel, kipfilet, kippenbouillon, kippenlever, marsala, olijfolie, parmezaanse kaas, ui, vin santo, zwarte truffel en zwezerik

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Kipyoghurt met rijstcake

Ingrediënten:
amandelschaafsel, basmatirijst, bosbessen, boter, ei, kaneel, kip, kippenbouillon, saffraandraadjes, ui, versgemalen zwarte peper, yoghurt, zereshk en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / rijst / gevogelte
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Kipfilets suprème

Ingrediënten:
bloem, boter, eierdooier, kipfilet met vel, kippenbouillontablet, truffel, ui, winterwortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:

Kippenalbóndigas met saffraan-amandelsaus

Ingrediënten:
amandelen, manzanilla, broodkruim, citroenrasp, citroensap, ei, gemalen komijn, gerookt paprikapoeder, kaneel, kippenbouillon, kippengehakt, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, rode ui, saffraandraadjes, verse bladpeterselie en witte wijn

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:

Siciliaanse pastei - il timballo del gattopardo

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, bloemen, boter, bouillon, caciocavallo, eekhoorntjesbrood, ei, eierdooier, eiwit, gedroogde bonen, kalfsschenkel, kaneel, kippenborst, kruidnagel, lever, marsala vergine soleras, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, penne rigate, peper, rauwe ham, tomatenpuree, truffel, ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / quiche
Een recept uit Nadia Zerouali - Melk & dadels

Recept uit Melk & dadels:

Marokkaanse börek

Ingrediënten:
ei, filodeeg, groente, kipfilet, kippenbouillon, peper, roomboter en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:

B'stilla met sinaasappelsalade

Ingrediënten:
amandel, bladpeterselie, boter, citroensap, ei, filodeeg, gemberpoeder, kaneelpoeder, kippenbouillon, kippendij, knoflook, koriander, olie, poedersuiker, saffraan, sinaasappelbloesemwater en uien

Soort:
gevogelte
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Croquetas de jamón

Ingrediënten:
ei, bloem, boter, broodkruim, jamón, kipfilet, kippenbouillon, nootmuskaat, paneermeel, peper, plantaardige olie, scharrelei, ui, verse bladpeterselie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / frituur
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:

Griesmeelmandjes - cestini di semolino

Ingrediënten:
bloem, boter, citroenrasp, droge marsala, ei, fijn griesmeel, kippenbouillon, kippenlever, melk, peper, tomatenpuree, ui, verse salieblaadjes en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / gevogelte / orgaanvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Vincisgrassi

Ingrediënten:
00-bloem, bechamelsaus, bloem, boter, droge marsala, ei, fijn griesmeel, gedroogde paddenstoelen, kipfilet, kippenbouillon, kippenlever, marsala, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, ui, vin santo, zout, zwarte truffel en zwezerik

Keuken:
Italiaans
Soort:
gevogelte / pastei / orgaanvlees / feestdagen / ovenschotel
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:

Gallina en pepitoria

Ingrediënten:
eidooier, fino sherry, kip, kippenbouillon, knoflook, laurier, olijfolie, picada van hazelnoot en knoflook, ui en water

Keuken:
Spaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:

Kippenragout

Ingrediënten:
bieslook, bloem, boter, citroen, eidooier, gevogeltebouillon, gevogelteglace, kalfsgehakt, kipfilet, kippengehakt, kruidnagel, laurier, lente-ui, nootmuskaat, parijse champignons, peterselie, slagroom, tijm, ui, varkensgehakt, wortelen, zout en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit M. Hofwijk, K. Vaneker en Pieter Ouddeken - Mavis kookt

Diner / hoofdgerecht uit Mavis kookt:

Pastei

Ingrediënten:
boter, bouillontablet, doperwtjes, ei, kappertjes, kipfilet, koolzuurhoudend mineraalwater, maïskorrels, roomboter, selderij, tarwebloem, ui, winterwortel, worcestersaus en zout

Keuken:
Surinaams
Soort:
gevogelte
Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:

Canneloni met gehakt, salie en walnoten

Ingrediënten:
boter, cannelloni, crème fraîche, ei, gehaktkruiden, kalfsgehakt, kippenbouillon, kippengehakt, paneermeel, peper, ui, verse peterselie, verse salieblaadjes, walnoten en zout

Keuken:
Europees
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / kalfsvlees / pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Diner / hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:

Soto Ajam met rijst

Ingrediënten:
bladselderij, bouillonblokje, citroengras, djeroek poeroet, ei, ui, gember, kip, knoflook, kurkuma, olie, prei, rijstvermicelli en ui

Keuken:
Indonesisch
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Recept uit De kunst van het koken:

La terrine verte/Pâté sans porc - Paté zonder varkensvlees

Ingrediënten:
cognac, ei, épices fines, ganzenvet, kalfshersenen, kalfsniervet, kipfilet, kippenbouillon, kippenlevertjes, kippenvet, kippenvlees, knoflook, lamshersenen, mager kalfsvlees, melk, nootmuskaat, peper, runderhersenen, rundervet, spinazie, tijm, ui, vers broodkruim en zout

Keuken:
Frans
Soort:
paté/terrine
Haal meer recepten op...