Diner / hoofdgerecht uit Sous vide:
Medaillons van lamszadel
- Ingrediënten:
- ajinomoto® transglutaminase, boter, knoflook, koolzaadolie, lamszadel, olijfolie en tijm
- Soort:
- vlees / sous-vide
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, citroensap, kippenbouillon, knoflook, kruiden, lamsbout, lamsgehakt, lamsschouder, laurierblad, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, sjalot, ui, vlees, water, wortel, zout, zuivel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Diner / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Avondmaal uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Diner / hoofdgerecht uit Dressings en marinades:
Recept van Jamie's dinners:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten met z'n allen:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit Spis:
Recept uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee: