Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Basisbereiding voorbereiding tong kalfstong
- Ingrediënten:
- bleekselderij, kalfstong, kruidnagel, rundertong, ui, varkenstong, water, wortel en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- orgaanvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouquet garni, ei, gerookt spek, knoflook, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, specerijen, tijm, ui, varkenspoot, vlees, water, witte wijn, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne:
Diner / hoofdgerecht uit Provence:
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Elzas:
Basisrecept uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Italië:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Picknick / diner / lunch / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Recept uit La Mère Brazier: