Diner / voorgerecht uit Fratello & Sorella:
Vitello tonnato - Kalfsvlees met tonijnsaus
- Ingrediënten:
- citroensap, kalfsvlees, kappertjes, kippenbouillon, mayonaise, peperkorrels en tonijn in blik
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- kalfsvlees / vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, ansjovisfilet, bieslook, bloem, boter, cayennepeper, crème fraîche, dille, ei, gerookte zalm, knoflook, komkommer, laurierblad, mayonaise, melk, olijfolie, peper, peterselie, sjalot, slagroom, tomaat, ui, visbouillon, witte wijn, zeezout, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Fratello & Sorella:
Diner / voorgerecht uit Keukenlab:
Diner / voorgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Diner / voorgerecht uit Made in Sicily :
Diner / voorgerecht uit Moro:
Diner / voorgerecht uit Tough Cookie:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit Vis en schaaldieren:
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht uit Vis uit Blik:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit Kochen für zwei:
Diner / voorgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen: