Recept uit De Urban Cook:
In De Pan Gebakken Kalfslever Met Spek & Bieslooksaus
- Ingrediënten:
- bieslook, boter, kalfslever, kippenbouillon, knoflook, melk, olijfolie, room, sjalot, spek, tabasco, tomaat en witte wijn
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, bouillon, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, knoflook, laurier, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rozemarijn, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De Urban Cook:
Diner / voorgerecht uit Retour Japan:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Buffet / bijgerecht uit 1 groente in de hoofdrol:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / voorgerecht / avondmaal uit Tomaten:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit Spaans koken:
Diner / hoofdgerecht uit Spaans koken:
Bijgerecht uit Rijst en risotto:
Ontbijt / brunch / lunch uit Boerenkool:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit Turquoise:
Diner / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Spis:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Bijgerecht uit Kochen für zwei:
Diner / hoofdgerecht uit De truffel: