Vis

Zoek naar vis in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met vis in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste vis recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient vis:

Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Recept uit Ciao Bella:

Vissoep

Ingrediënten:
cicale, garnalen, knoflook, laurier, olijfolie, peperkorrels, peterselie, selderij, ui, vis, witte wijn en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit M.B. Clark, Martin Brigdale en M. Clark - Trattoria

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Trattoria:

Visstoofschotel

Ingrediënten:
brood, citroen, garnalen, inktvisjes, knoflook, mosselen, oregano, peterselie, prei, pruimtomaten, saffraan, tomatenpuree, venkelzaad, vis, witte wijn en zongedroogde tomaat

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Noel Cottrell, D. Pieters en M. Cottrell - Sushi, lekker en eenvoudig

Recept uit Sushi, lekker en eenvoudig:

Gunkanmaki

Ingrediënten:
garnaleneitjes, gezouten krabeitjes, haringeitjes, inktvis, kabeljauweitjes, kombu, norivellen, sojasaus, sushirijst, vliegende vis, zalmeitjes en zee-egeleitjes

Keuken:
Japans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / rijst
Een recept uit Bas de Groot, Yves De Smedt, Renger Dijkema en Frank Redant - Vis, schelp- en schaaldieren

Diner / hoofdgerecht uit Vis, schelp- en schaaldieren:

Nieuwpoortse waterzooi

Ingrediënten:
boter, bouillon van kleingesneden groenten, crème fraîche, grietfilet, kabeljauwfilet, kervel, peterselie, poonfilet, scharretongfilet, scholfilet, tarbotfilet, tongfilets, wijtingfilet, witte peper, zeebaarsfilet, zeebrasemfilet, zeeduivelfilet en zeewolffilet

Keuken:
Belgisch
Soort:
vis
Een recept uit Jonas Cramby - Yakitori & Korean BBQ

Snack of tussendoortje uit Yakitori & Korean BBQ:

Otsumami barsnacks

Ingrediënten:
atarime, eihire, gedroogde inktvis, gedroogde rog, gemengde gedroogde vis en kewpie-mayonaise

Keuken:
Japans
Soort:
barbecue/grill
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Cotriade

Ingrediënten:
boerenbrood, kabeljauw, makreel, peper, reuzel, rode wijnazijn, spiering, stevige aardappel, tong, ui, vis, vleet, wijting, zeebrasem, zeeduivel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon / vis
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:

li yu - Mandarijnvis

Ingrediënten:
bamboespruiten uit blik, droge sherry, gedroogde wolkenoren, gember, heilbot, kabeljauw, karper, lichte sojasaus, maïsmeel, rijstwijn, schelvis, tong, water, zeeduivel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vis