Recept uit De kunst van het koken:
Sauce suprême pimenté - Saus van witte wijn en paprika
- Ingrediënten:
- bloem, boter, cayennepeper, citroensap, kookvocht van kip, rode paprika uit pot, slagroom, witte peper en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, chilipeper, crème fraîche, ei, eidooier, garam masala, garnaal, kerriepoeder, knoflook, korianderzaad, olie, olijfolie, paprikapoeder, peterselie, prei, specerijen, suiker, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit De herenkookclub:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:
Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:
Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / voorgerecht uit Kochen für zwei:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / nagerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven: