Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Rode kool
- Ingrediënten:
- boter, boterolie, honing, kaneelpijpje, kruidnagel, rode kool, rode wijn, sjalot, tijm en vossenbessen
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | alcohol, appel, azijn, bouillon, chocolade, groente, honing, kaas, kaneelstokje, knoflook, kruidnagel, laurier, melk, noten, olijfolie, peper, peterselie, pitten, suiker, ui, wijn, zout, zuivel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Bijgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit Wild:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De Dikke van Dam:
Bijgerecht uit Van piepers tot pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Lekker Hollands:
Recept van Food & Friends:
Bijgerecht uit Ingrediënten:
Recept van Food & Friends:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Bijgerecht / basisrecept uit Rijst en risotto:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit Jong a/d kook:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Bijgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Wijn van eigen bodem: