Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Lamb Garlic Jus in a Jar
- Ingrediënten:
- citroensap, knoflook, lamsgehakt, laurier, paprika, sjalot, steranijs, tijm, tomatenpuree, ui, venkel, witte wijn en wortel
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, droge witte wijn, ei, eidooier, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, saffraan, sjalot, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Recept uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit NAJAT:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:
Recept uit Kochen für zwei:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept uit Thug kitchen:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit Zonder pakjes & zakjes - 2:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Diner / voorgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Avondmaal uit Veg!:
Recept uit Junges Gemüse: