Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Gebraden kalfsvlees met mayonaise en hardgekookt ei
- Ingrediënten:
- citroensap, ei, kalfslende, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, boter, bouquet garni, citroen, eidooier, kalfsgehakt, knoflook, kruidnagel, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, ui, vlees, water, witte wijn, witte wijnazijn, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Lunch / buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Recept uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / voorgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Ontbijt uit De Joodse keuken:
Recept van Onze Franse keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Vis uit Blik:
Diner / hoofdgerecht uit Verrassende groentegerechten:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek: