86 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloemboterbouilloncitroensapeidooiergroentekippenbouillonknoflooklaurierbladnootmuskaatolijfolieparmezaanse kaaspeterseliesjalotslagroomsuikertijmuiwaterzeezoutzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Soufflé met wortel

Ingrediënten:
bloem, boter, cayennepeper, ei, melk, mosterdpoeder, parmezaanse kaas, wortel en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
soufflé / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Picknick / ontbijt / brunch / lunch / buffet / snack of tussendoortje uit Ottolenghi het kookboek:

Pompoentaartjes met wortelen geitenkaas

Ingrediënten:
bieslook, bloem, boter, eidooier, fijne kristalsuiker, geitenkaas, maanzaad, melk, mosterdzaad, olijfolie, parmezaanse kaas, pompoen, sinaasappelsap, slagroom, wittewijnazijn, wortel, zout en zwarte peper

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Picknick / ontbijt / brunch / lunch / buffet / snack of tussendoortje uit Ottolenghi het kookboek:

Pompoentaartjes met wortelen geitenkaas

Ingrediënten:
bieslook, bloem, boter, eidooier, fijne kristalsuiker, geitenkaas, maanzaad, melk, mosterdzaad, olijfolie, parmezaanse kaas, pompoen, sinaasappelsap, slagroom, wittewijnazijn, wortel, zout en zwarte peper

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit  - Koken voor twee

Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:

Gehaktbrood met ei

Ingrediënten:
bakboter, boterham, braadjus, ei, kruidnagel, laurierblad, melk, nootmuskaat, peper, rode wijn, rundergehakt, tomatenpuree, ui, verse peterselie, wortel en zout

Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Picknick vleespastei met ei

Ingrediënten:
ei, boter, eieren, eigeel, melk, foelie, bloem, boter, gehakt, gerookt spek, ham, laurierblad, patentbloem, peterselie, preistengels, reuzel, bleekselderij, zout, ui, varkensbuik, varkensschouder, water, wortel, zeezout en zwarte peper

Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Picknick / diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:

Picknickvleespastei met ei - derby picknick pie with eggs

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, eigeel, gemalen foelie, gerookt spek, ham hock, laurierblad, melk, patentbloem, prei, reuzel, ui, varkensbuik, varkensham, varkensschenkel, varkensschouder, verse peterselie, water, wortel, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Brits
Soort:
varkensvlees / pastei
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / lunch / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Gepocheerde tonijn-spinazierol

Ingrediënten:
ansjovisfilet, broodkruim, citroensap, ei, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, spinazie, tonijn op olie, witbrood, wortel en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:

Gevulde kool - choux farcis

Ingrediënten:
ei, ganzenvet, groene kool, knoflook, kruim van boerenbrood, laurierblad, melk, sjalot, snijbiet, tijm, ui, veldzuring, verse peterselie, peper, vet spek, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees / groente
Een recept uit  - Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne

Diner / hoofdgerecht uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne:

Kig ha farz / Bretonse stoofpot

Ingrediënten:
boekweitmeel, bouquet garni, ei, gezouten boter, groene kool, groentebouillon, grof zout, kruidnagel, melk, peper, raapjes, roze zout, runderschouder, saucijzen, schoudermuis, sucadelappen, ui, varkensbuik, varkensschenkel en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nopi:

Kroketten van runderborst met Aziatische koolsla

Ingrediënten:
aziatische bouillon, banaansjalotten, bleekselderij, bloem, ei, grof zeezout, koriander, limoen, limoensap, munt, olijfolie, palmsuiker, panko, peultjes, rijstazijn, rode chilipeper, rodekool, runderborstvlees, volle melk, wortel, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
vlees / frituur
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:

Pasteitjes met koolraap en aardappel

Ingrediënten:
aardappel, bloem, boter, ei, groentebouillonpoeder, koolraap, melk, oude cheddar, peterselie, tijm, ui, wortel, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Antiliaans
Soort:
quiche / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit  - Blue band kookboek pasta en rijst

Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:

Hartige rijstpudding

Ingrediënten:
bloem, ei, laurier, margarine, melk, oude geraspte kaas, peper, rijkst, selderij, tomaten, ui, water, wortel en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
rijst / pudding / vegetarisch
Een recept uit  - Koken voor twee

Diner / voorgerecht / lichte maaltijd uit Koken voor twee:

Bouillon Alberto

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillon, ei, knolselderij, melk, nootmuskaat, peper, prei, verse peterselie, wortel en zout

Keuken:
Europees
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit  - Gemüse!

Recept uit Gemüse! :

Groene erwten pannenkoeken

Ingrediënten:
appel, appelsap, bakpoeder, bloem, citroensap, diepvrieserwten, ei, karnemelk, koolzaadolie, kwark, peper, wortel en zout

Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:

Romige kippensoep - crema de gallina

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, bouquet garni, eierdooier, kipfilet, melk, mergpijpjes, peper, ui, wortel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Gevulde kalfsborst

Ingrediënten:
bouillon, ei, half-om-halfgehakt, kalfsborst, knolselderij, melk, olie, oud brood, slagroom, ui, verse peterselie, witte peper, wortel en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Johannes van Dam - Het krokettenboek

Diner / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het krokettenboek:

Groente-truffelkroket - Penelope Casas, 2007

Ingrediënten:
bloem, broodkruim, champignons, doperwten, ei, kippenbouillon, melk, olijfolie, paprikapoeder, peper, roomboter, sperziebonen, truffel, water, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:

Varkenspasteitjes - pork pies

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, ei, eigeel, gemalen foelie, laurierblad, melk, mirepoix, patentbloem, reuzel, salie, ui, varkensbuik, varkenspoot, varkensschouder, water, wortel, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Brits
Soort:
varkensvlees / pastei / feestdagen
Haal meer recepten op...