130 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbieslookboterchilipepercitroenraspcitroenschileidooiergembergrof zeezoutknoflookkokosmelkkoriandermuntoliepaprikapoederpeterselierode chilipeperrode uitijmuiwaterwitte peperwortelzeezoutzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:

Toast met gerookte kabeljauwkuit

Ingrediënten:
cayennepeper, ciabatta, citroensap, extra vierge olijfolie, gerookte kabeljauwkuit, ingelegde komkommer, knoflook, peper, witbrood en zeezout

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Beverley Jollands, M. Garrett en B. Jollands - Het olijfolieboekje

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het olijfolieboekje:

Hummus bi tahina

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, kikkererwten, knoflook, olijfolie, tahin, zout en zwarte peper

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Varkens- en lamspakketjes

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, darmnet, lamslever, lamstestikels, olijfolie, peper, varkenshart, varkenslever en zout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Kalfstartaar met mosterd-cognacsaus

Ingrediënten:
bieslook, cayennepeper, citroensap, cognac, dijonmosterd, kalfsfilet, krulpeterselie, olijfolie, peper, bladpeterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
carpaccio/tartaar / vlees
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Bulgurpilav met abrikozen en pistachenoten

Ingrediënten:
bot, bulgur, cayennepeper, citroensap, gedroogde abrikoos, groentebouillon, munt, olijfolie, peper, pistachenoten, tarwe, tomatenpuree, vermicelli en zout

Keuken:
Midden-Oosten / midden-oosten
Soort:
vegan / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch / couscous
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Salade van spinkrab - salade d' araignée

Ingrediënten:
bouquet garni, cayennepeper, citroensap, ei, grof zeezout, laurierblad, olijfolie, peper, pittige mosterd, spinkrab, verse munt, verse peterselie, verse tijm, wijnazijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Recept uit Dressings en marinades:

Mayonaise

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, eidooier, franse mosterd, olijfolie, witte wijnazijn, zout en zwarte peper

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Recept uit Home made:

Kruidenkazen

Ingrediënten:
bieslook, brandnetel, cayennepeper, citroensap, harissa, jalapeñopeper, karnemelk, korianderzaad, melk, mosterdzaad, olijfolie, paprikapoeder, peterselie, provençaalse kruiden, tijm, zeezout, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Gekruide abrikoos-lamsspiesjes

Ingrediënten:
cayennepeper, citroen, citroensap, gedroogde abrikozen, gemalen komijn, gemalen koriander, knoflook, lamslappen, magere yoghurt, munt, olijfolie, paprikapoeder, zout en zwarte peper

Soort:
vlees
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Bijgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Rouille

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, knoflook, olijfolie, peper, rode paprika, tomatenpuree, witbrood en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - AH eetboekenreeks 7 - Amuses

Picknick / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 7 - Amuses :

Hummus

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, griekse yoghurt, kikkererwten, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, peper, sesamzaad, suiker, verse peterselie en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Recept uit Dressings en marinades:

Knoflookmayonaise

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, eidooier, franse mosterd, knoflook, olijfolie, witte wijnazijn, zout en zwarte peper

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Tonijn- en paprikatimbaaltjes niçoise

Ingrediënten:
ansjovisfilet, cayennepeper, citroensap, franse mosterd, gele peperoni, haricots verts, kappertjes, knoflook, mayonaise, olijfolie, peper, rode peperoni, tonijn in blik, uitjes, verse peterselie, zout en zwarte olijven zonder pit

Keuken:
Frans
Soort:
salade / vis
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Noedels:

Eiernoedels met kip em shii-takes

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, fijne eiernoedels, gember, kipfilet, knoflook, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, mihoen, mirin, pindaolie, plantaardige olie, sake, sesamolie, shii-take, zout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Recept uit Dressings en marinades:

Citroenmayonaise

Ingrediënten:
cayennepeper, citroenrasp, citroensap, eidooier, franse mosterd, knoflook, olijfolie, zout en zwarte peper

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Diplomatenmayonaise

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, cognac, eidooier, mosterd, olie, ui, witte peper en zout

Keuken:
Duits
Soort:
sauzen
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:

Tarbot met oestermayonaise en komkommersalsa

Ingrediënten:
boter, cayennepeper, citroensap, dijonmosterd, dille, eidooier, fijne kristalsuiker, grof zeezout, komkommer, oesters, olijfolie, rijstazijn, rode radijzen, rode ui, tarbotfilet, wittewijnazijn, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Haal meer recepten op...