Diner / voorgerecht uit Liever lokaal:
Zalm met kappertjes en witte wijn
- Ingrediënten:
- citroensap, droge witte wijn, groene olijven, kappertjes, olijfolie, peper, tijm, ui, zalm en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bieslook, bladerdeeg, bleekselderij, boter, citroen, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, ei, knoflook, laurier, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, sjalot, slagroom, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, visbouillon, wortel, zalm, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Koch!:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / lunch / voorgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / voorgerecht uit Allerkerst:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Vis uit Blik:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Asperges - verrukkelijk veelzijdig:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Koken in een duinpan:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta: