Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Sardienen met sjalotten - sardine allo scalogno
- Ingrediënten:
- bloem, ei, olijfolie, peper, sjalot, verse bladpeterselie, verse sardines, wittewijnazijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, ansjovis, ansjovisfilet, ansjovis op zout, azijn, bieslook, bladpeterselie, bloem, boter, citroen, citroensap, knoflook, melk, mosterd, olie, peper, peterselie, tomaat, ui, water, witte wijn, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Made in Sicily :
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / voorgerecht uit Literalicious:
Diner / voorgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit Vis en schaaldieren:
Diner / lunch / voorgerecht uit Proef! Oranjebloesem:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / voorgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Diner / lunch / voorgerecht uit Brindisa:
Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Retour Japan:
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / lunch / voorgerecht uit Brindisa:
Diner / voorgerecht uit Kochen für zwei:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen: