Recept van De Hippe Vegetarier:
Barbecue: geroosterde witlof met peterselie, citroen en pecorino
- Ingrediënten:
- hamburgers, citroen, citroensap, groenten, olijfolie, pecorino, peterselie, versgemalen zwarte peper, vet, witlof, worstjes en zeezout
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bladpeterselie, boter, citroen, groente, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, olijfolie, peper, prei, tijm, tomatenpuree, ui, vruchtensap, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Lunch uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Bijgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Kochen für zwei:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf:
Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:
Snack / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Snack / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Piri piri & sardientjes:
Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept uit Honey & co:
Diner / voorgerecht / mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / lunch / voorgerecht uit Plenty: