Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, basilicum, bleekselderij, boter, citroen, citroensap, courgette, groente, knoflook, knolselderij, kruiden, laurier, olie, peper, plantaardige olie, prei, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, zout, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Spis:
Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Vegan, Schnell Schnell:
Recept uit Speisekammer:
Diner / voorgerecht uit Italië:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf:
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit Turkse kookkunst:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Cajun koken:
Recept uit Spis:
Recept uit Speisekammer:
Diner / voorgerecht uit De truffel:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Basisrecept uit Twentse Smaakmakers: