Recept uit De Urban Cook:
Tripe Lyonnaise
- Ingrediënten:
- bleekselderij, kalfsbouillon, knoflook, laurier, olijfolie, peterselie, rode wijnazijn, runderpens, tijm, tomatenpuree, ui, wortel en zout
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, droge witte wijn, groente, groentebouillon, knoflook, kruiden, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, prei, rozemarijn, specerijen, suiker, tijm, tomaat, ui, vet, water, witte wijn, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De Urban Cook:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit Culinaria Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Sicily :
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit Sieb's proefschrift:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / hoofdgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Bijgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Recept uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Gesund Geniessen:
Diner / hoofdgerecht uit Bonen!:
Recept uit Kochen für zwei:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / lunch / voorgerecht uit Een kookboek.: