Recept uit Kochen für zwei:
Marinade bij kapoen
- Ingrediënten:
- bleekselderij, laurier, olijfolie, peterseliestengel, rode wijn, suiker, tijm, ui en wortel
- Soort:
- vegan / marinade
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, kippenbouillon, knoflook, knolselderij, laurierblad, olie, oregano, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, zout, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Kochen für zwei:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten in Italie:
Lunch / snack of tussendoortje uit Jamie's comfort food:
Lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit NAJAT:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Recept uit Thermomix Feest:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit Veg!:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Recept uit Junges Gemüse:
Recept uit Proef Puglia:
Diner / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more:
Recept uit De kunst van het koken: