Recept uit Lente in Sicilië:
porri e patate al forno - prei aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappelen, boter, knoflook, olijfolie, peper, prei, rozemarijn, slagroom en zout
- Keuken:
- Siciliaans
- Soort:
- vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, bloemkool, bouillon, citroensap, courgette, groente, groentebouillon, kaas, nootmuskaat, olie, peper, rozemarijn, spinazie, tijm, tomatenpuree, ui, vlees, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Lente in Sicilië:
Avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht uit Moro Londen:
Recept uit Ciao Bella:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Down to earth:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit 101 ballen:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten met z'n allen:
Recept van Okoko recepten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nigella bijt:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Italia:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het olijfolieboekje:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Italie:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Frankrijk koken en reizen: