Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Voorgekookte groente in boter of olie met citrus
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, groente, limoensap en olie
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bloem, citroen, ei, groente, kippenbouillon, knoflook, koriander, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, sjalot, suiker, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Turquoise:
Recept uit Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Spanje:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Recept uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten in Italie:
Recept uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: