Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Tournedos Rossini
- Ingrediënten:
- boter, demi-glace, foie gras, madeira, olie, ossenhaas, peper, sjalot, truffel en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladerdeeg, bleekselderij, bloem, bouillon, knoflook, laurier, olijfolie, ossenhaas, peper, peterselie, rode wijn, runderbouillon, rundvlees, tijm, tomaat, ui, vlees, water, wortel, zout, zout en peper, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / hoofdgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / hoofdgerecht uit DWDD kookt met Kranenborg:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner uit Het complete keto-dieet kookboek:
Recept uit Noma:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Avondmaal uit Nooit meer diëten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Avondmaal uit De geur van witte rijst:
Brunch / diner / buffet / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair: