Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Kalfshaas met wit van prei
- Ingrediënten:
- kalfshaas, olijfolie, prei, slagroom, venkelzaad en witte wijn
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroensap, droge witte wijn, ei, eidooier, kippenbouillon, knoflook, knolselderij, laurier, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, room, rozemarijn, sjalot, tijm, tomatenpuree, ui, visbouillon, water, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Vis uit Blik:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Basisrecept uit BioBudget:
Diner / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / voorgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Diner / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nigella Express:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Recept uit Het Franse bakboek:
Diner / voorgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Recept uit Soepen:
Recept uit Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit Vis uit Blik:
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Twaalf:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Down to earth:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!: