Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Prei in rode wijn
- Ingrediënten:
- blanke bouillon, boter, groente, merg, peper, prei, rode bordeauxwijn, suiker en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, groente, jeneverbes, knoflook, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rozemarijn, rundergehakt, selderij, sjalot, tijm, tomatenpuree, ui, water, wijn, zout, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Brouw het zelf:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Brouw het zelf:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Recept uit De herenkookclub:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept uit Kochen für zwei:
Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit Koken voor elke dag: