Recept uit Kochen für zwei:
Marinade bij kapoen
- Ingrediënten:
- bleekselderij, laurier, olijfolie, peterseliestengel, rode wijn, suiker, tijm, ui en wortel
- Soort:
- vegan / marinade
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, ei, groentebouillon, knoflook, laurier, laurierblad, olie, oregano, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, zout, zwarte peper, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Kochen für zwei:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Lunch / snack of tussendoortje uit Jamie's comfort food:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:
Diner / bijgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Morito:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Brindisa:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: