Recept uit Margriet kookboek:
Kalfslever met citroen
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, kalfslever, margarine, peterselie en ui
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, aubergine, augurk, bieslook, bleekselderij, bloem, boter, citroen, crème fraîche, eidooier, kalfsvlees, knoflook, komkommer, olie, olijfolie, peper, peterselie, suiker, ui, vlees, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Diner / voorgerecht uit Moro:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Eten in Italie:
Lunch uit Het complete keto-dieet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept van Onze Franse keuken:
Recept uit Koude keuken:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Kook met Jamie:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal: