Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Brandade de Morue - Stokvis
- Ingrediënten:
- broodcroutons, citroensap, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, room, stokvis en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, kaneel, knoflook, kruiden, laurierblad, melk, olie, parmezaanse kaas, peper, rundergehakt, sjalot, tijm, ui, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit The naked chef:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / voorgerecht uit Moro Londen:
Diner / voorgerecht uit Turquoise:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit Brindisa:
Diner / hoofdgerecht uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Diner / voorgerecht uit De complete keuken van Spanje:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Lunch uit Comptoir Libanais:
Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Snack of tussendoortje uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit Vegan, Schnell Schnell:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept uit De smaak van mijn herinnering: