339 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembotercitroeneieidooiergroenteknoflooklaurierlaurierbladolieolijfoliepeperpeterseliepreiselderijsjalotslagroomsuikertijmtomaatuiwaterwitte wijnwortelzeezoutzonnebloemoliezwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Walldorf-eiersalade

Ingrediënten:
bleekselderij, citroensap, ei, granny smith, mayonaise, veganaise, walnoten, zout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Vitello tonnato

Ingrediënten:
ansjovisfilet op olie, bleekselderij, citroensap, eidooier, kalfsfricandeau, kappertjes, olijfolie, tonijn op olie, ui, wittewijnazijn, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Rijst en risotto:

Waldorfsalade met rijst

Ingrediënten:
bleekselderij, citroensap, gekookte ham, groene appel, ijsbergsla, mayonaise, rode appel, saffraandraadjes, verse basilicum, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, walnoten, witte langkorrelrijst, zout en zure room

Keuken:
Amerikaans
Soort:
salade / vlees / rijst
Een recept uit Roberta Deiana en Claudia Castaldi - Foodstyling

Diner / voorgerecht uit Foodstyling:

Blokjes bloody mary

Ingrediënten:
bleekselderij, citroensap, gelatine, peper, selderijblad, tabasco, tomatensap, wodka, worcestershiresaus en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Avondmaal uit Noedels:

Vietnamese noedelsoep met gestoomde eend

Ingrediënten:
bleekselderij, chinese kool, citroensap, eendenpoten, groentebouillon, honing, kippenbouillon, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, maïsolie, paksoi, pindaolie, rijststokjes, zout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
wild en gevogelte / pasta/noodles
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / hoofdgerecht uit Nopi:

Runderlende met peperkorst en venkelsalade met pecorino en truffel

Ingrediënten:
bleekselderij, citroensap, dijonmosterd, grof zeezout, minivenkelknollen, olijfolie, pecorino, peterselie, rozemarijn, roze peperkorrels, runderlende, tijm, truffelolie en zwarte peperkorrels

Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit  - Oma's receptenboek

Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:

Heldere groentesoep

Ingrediënten:
bleekselderij, citroensap, gemalen foelie, kruidenbouillontablet, laurierblad, medium dry sherry, peper, prei, rode paprika, verse peterselie, verse tijm, vleesfond, winterpeen en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Rauw rundvlees op de wijze van alba

Ingrediënten:
aspergepunten, bleekselderij, citroensap, extra vierge olijfolie, parmezaanse kaas, peper, runderlende, witte truffel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
carpaccio/tartaar
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Gepureerde tuinbonen

Ingrediënten:
bleekselderij, citroensap, olijfolie, peper, tuinbonen, ui, winterwortel en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
peulvruchten / vegan / vegetarisch
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Bijgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Aardappelsalade

Ingrediënten:
bleekselderij, citroensap, mayonaise, olijfolie, peper, rode paprika, vastkokende aardappel, verse peterselie en zout

Keuken:
Frans
Soort:
salade / aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Janneke Vreugdenhil - Eten en zo

Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:

Kippenvleugeltjes met blue-cheesedressing

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bleekselderij, citroensap, kippenbouillon, kippenvleugeltjes, melk, olijfolie, peper, roquefort, rucola, tabasco, venkel, zout en zure room

Soort:
barbecue/grill / gevogelte
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Moro:

Fattoush

Ingrediënten:
bleekselderij, bloemkool, citroensap, extra vergine olijfolie, kerstomaat, knoflookteen, komkommer, lente-ui, pita, radijs, sumak, verse bladpeterselie, verse koriander, verse munt, za'atar, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Libanees
Soort:
salade / brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Recept uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Taugésalade

Ingrediënten:
bleekselderij, citroensap, dijonmosterd, griekse yoghurt, komkommer, peterselie, rode paprika, taugé, zout en zwarte peper

Soort:
salade
Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Diner / voorgerecht uit Kochen für zwei:

Trüffel-Consommé

Ingrediënten:
baguette, bleekselderij, boter, citroensap, fleur de sel, foie gras d'oie, kervel, peper, runderconsommé, truffelboter, wortel, zout en zwarte wintertruffel

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit  - Gemüse!

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Gemüse! :

Rauwkost van venkel en sinaasappel

Ingrediënten:
bleekselderij, citroensap, olijfolie, peper, rucola, sinaasappel, venkel, venkelgroen en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
salade / vegan
Haal meer recepten op...