Diner uit Anatolië:
Kirlangiç çorbasi - Schorpioensoep
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, citroensap, dille, droge witte wijn, eidooier, knoflook, knolselderij, olijfolie, schorpioenvis, tomaat en wortel
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroen, citroensap, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rijst, selderij, spinazie, suiker, taugé, tijm, tomaat, ui, vet, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner uit Anatolië:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit Nederland op z'n lekkerst:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Uit de oven van Van Boven:
Diner / voorgerecht / tussengerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Lunch / buffet / bijgerecht / avondmaal uit Veg!:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht uit Elzas:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept uit Kooktechnieken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit Plenty:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe: