Recept uit Elzas:
Ravigotesaus
- Ingrediënten:
- azijn, bieslook, druivenpitolie, sjalot en tomaten
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegan / saus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, crème fraîche, ei, groentebouillon, knoflook, kruiden, olijfolie, peper, peterselie, prei, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Elzas:
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Lunch / bijgerecht uit Tomaten:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit AH wereldkeukens China:
Diner / voorgerecht uit Vis uit Blik:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tough Cookie:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Papa Kazmi:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegeterranean:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / voorgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Asperges - verrukkelijk veelzijdig:
Diner / hoofdgerecht uit Lekker Hollands:
Amuse / diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Amuses & Appetizers - FunFood:
Diner / hoofdgerecht uit Story on a Plate:
Diner / nagerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit De Urban Cook: