Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Sjalotjes- of knoflooksaus
- Ingrediënten:
- bloem, boter, knoflook, melk, olijfolie, peper, sjalot en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus/dressing/jus / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, basilicum, bleekselderij, bloem, boter, ei, gehakt, laurier, nootmuskaat, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, peterselie, spinazie, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, volle melk, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Avondmaal uit Nooit meer diëten:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hoe te eten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Nederland op z'n lekkerst:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Balletjes:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Asperges - verrukkelijk veelzijdig:
Diner / voorgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Recept uit Vegeterranean:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Bijgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Recept uit Alles over kool:
Bijgerecht uit Uit de oven van Van Boven:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Appels en peren:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Down to earth:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Recept uit Spis:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa: