Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Koude romige champignonsoep
- Ingrediënten:
- bloem, boter, champignons, citroensap, dragon, kippenbouillon, melk, peterselie, slagroom, ui, water, witte peper en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bloem, cayennepeper, citroen, dragon, droge witte wijn, ei, eidooier, knoflook, laurierblad, melk, olie, olijfolie, peper, sjalot, slagroom, suiker, tijm, ui, witte peper, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Recept uit NAJAT:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / voorgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Eten met z'n allen:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Recept van Es' Factory:
Recept van Es' Factory:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zeeuwse pot: