410 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: avocadobleekselderijbloembotercitroeneikerstomaatknoflookkomkommerkorianderolieolijfoliepeterselierode paprikarode uisjalotsuikertijmtomatenpureeuiwaterwitte wijnwortelzonnebloemoliezout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Josita Hartanto - Vegan, Schnell Schnell

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegan, Schnell Schnell:

Weißer Bohnen-Hummus / Witte bonen humus

Ingrediënten:
citroensap, courgette, donker brood, groene chilipeper, grote witte bonen uit blik, komkommer, meiknolletjes, olijfolie, peper, rode kerstomaten, rode paprika, suiker, tahin, tijm, water en zout

Soort:
vegan
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Moro Londen:

Hassans bleekselderij-wittebonensoep met tomaat en karwij

Ingrediënten:
bleekselderij, bosui, cannellinibonen, citroensap, karwijzaad, knoflook, olijfolie, olijfolie extra vergine, peper, radijs, rucola, selderijzout, tomaat, turks brood, zout, zuring en zwarte olijven

Keuken:
Mediterraans
Soort:
soep/bouillon / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gestoofde garnalen in kerriesaus met tomaten - goelai oedang

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, citroenrasp, citroensap, daoen salam, dikke kokosmelk, dunne kokosmelk, gedroogde spaanse peper, goela djawa, hollandse garnaal, kerrie, knoflook, lombok rawit, noorse garnalen, peper, tomaat, ui, verse bladselderij, verse garnalen en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:

Gevulde tomaten met tonijn - pomodori ripieni d tonno

Ingrediënten:
ansjovis op zout, citroensap, halfvolle yoghurt, kappertjes, peper, tomaat, tonijn in olie, verse basilicum, verse bieslook, verse bladpeterselie, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
groente / vis
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:

Garnalen met maïs en tomaten in kruidige saus met kokos - binte biloehoeta

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, citroensap, gedroogde kokos, gedroogde spaanse peper, goela djawa, ketjap benteng asin, klapper, lombok rawit, maiskorrels uit blik, noorse garnalen, peper, tomaat, ui, verse garnalen, voorjaarsui, zout en zoute indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch
Soort:
groente / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Côtes de veau au pistouille - In wijn gesmoorde kalfskoteletten of -biefstukjes met aubergine, tomaat, paprika, knoflook en basilicum

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, boter, citroensap, dragon, droge witte wijn, gedroogde basilicum, gedroogde oregano, groene paprika, kalfsbiefstuk, kalfsfond, kalfskotelet, kippenbouillon, kippenfond, knoflook, olijfolie, peper, peterselie, provençaalse kruiden, runderbouillon, sjalot, tijm, tomaten, ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees
Haal meer recepten op...