Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Dana eti - Kalfsvlees
- Ingrediënten:
- groene olijven, kalfsvlees, rode wijn, ui, vleestomaten, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- kalfsvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bloem, boter, bouillon, citroensap, ei, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peterselie, prei, sjalot, specerijen, tijm, tomaat, ui, vlees, water, witte peper, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit Fratello & Sorella:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / buffet / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Italië:
Recept uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / voorgerecht / lichte maaltijd / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Gesund Geniessen: