287 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloemdragondroge witte wijneidooiereiwitkippenbouillonknoflookmelknootmuskaatolijfoliepaneermeelpeterselieroomsjalotslagroomsuikertijmuiwaterwitte peperwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Recept uit Liever lokaal:

Hollandaisesaus

Ingrediënten:
boter, citroensap, eidooier, peper, wijnazijn en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - Belgie

Diner / hoofdgerecht uit Belgie:

Tournedos met béarnaisesaus

Ingrediënten:
boter, citroensap, droge witte wijn, eierdooier, natuurazijn, peper, sjalot, tournedos, verse dragon, verse kervel en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vlees
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:

Gegratineerde artisjokken - tortino di carciofi

Ingrediënten:
artisjok, boter, broodkruim, citroensap, ei, extra vergine olijfolie, parmezaanse kaas, peper, verse peterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Bijgerecht uit Hoe te eten:

Béarnaise

Ingrediënten:
boter, citroensap, dragon, dragonazijn, eidooier, kervel, peperkorrel, sjalot, wijnazijn en witte wijn

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:

Eenvoudige artisjokken

Ingrediënten:
artisjokken, boter, ciderazijn, citroensap, eidooier, kappertjes, knoflook, koolzaadolie, mosterd, olijfolie, peper en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Kalkoen met kastanjes

Ingrediënten:
boter, broodkruim, buikspek, champignon, citroensap, eekhoorntjesbrood, ei, foie gras, kalkoen, kastanjes uit blik, kipfilet, koffieroom, peper, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:

Crab soufflés

Ingrediënten:
bloem, bosui, boter, cayennepeper, cheddar, citroensap, ei, krab, paneermeel, peper, slagroom, surimi, waterkers en zout

Keuken:
Brits
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Ronald Timmermans en Remko Kraaijeveld - Wild

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wild:

La Bécasse

Ingrediënten:
boter, cantharel, casinobrood, citroensap, cognac, eendenlever, eierdooier, ganzenlever, houtsnip, mosterd, peper, room, wildbouillon en zout

Soort:
wild / gevogelte
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Recept uit Een kookboek.:

Belgische dijonnaise

Ingrediënten:
belgische mosterd, citroensap, eidooier, geklaarde boter, peper, witte wijn en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
saus / vegetarisch
Een recept uit Janneke Vreugdenhil - Eten en zo

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten en zo:

Ovenschoteltje van prei, vis en puree

Ingrediënten:
aardappelpuree, bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, ei, laurier, melk, peper, peterselie, prei, witvisfilet en zout

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Gestoofde kippeningewanden

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, eierdooier, hanenkammen, kippenbouillon, orgaanvlees van kip, peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht
Haal meer recepten op...