Avondmaal uit Liever lokaal:
Uienrats
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, kerriepoeder, koolvisfilet, kruimige aardappel, melk, mosterd, peper, prei, rijst, uien, visbouillon en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- stamppot / vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, champignon, citroen, ei, groente, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, melk, olijfolie, peper, peterselie, room, sjalot, slagroom, suiker, tijm, vruchtensap, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht uit Jeruzalem:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Noma:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zeeuwse pot:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept uit Noma:
Recept uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koch! vegetarisch:
Bijgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg: