Diner / hoofdgerecht uit Spaans:
Eend met olijven en sherry
- Ingrediënten:
- droge sherry, eend, groene spaanse olijven, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, peper, peterselie, tijm, ui, witte wijn, wortel en zeezout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroensap, droge witte wijn, kip, knoflook, kruidnagel, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, sjalot, slagroom, tomaat, tomatenpuree, ui, water, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Spaans:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / hoofdgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Diner / hoofdgerecht uit De truffel:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / voorgerecht uit Tajine: