Recept uit Modernist Cuisine [2]:
vegetable stock
- Ingrediënten:
- bieslook, korianderzaad, laurier, paddestoelen, peperkorrels, zwart, peterselie, prei, selderij, steranijs, tijm, tomaat, ui en wortel
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, groente, kippenbouillon, knoflook, knolselderij, kruidnagel, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, zout, zwarte peper, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Basisrecept uit The Naked Chef is terug:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Super food voor familie en vrienden:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Baru Belanda:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:
Diner / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:
Recept uit NAJAT:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit Jamie's Italie:
Lunch uit Jamie's Amerika:
Recept uit Speisekammer:
Recept uit Speisekammer:
Basisrecept uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:
Recept uit Soepen:
Recept uit Spis:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe: