Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Prei in rode wijn
- Ingrediënten:
- blanke bouillon, boter, groente, merg, peper, prei, rode bordeauxwijn, suiker en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | appel, bleekselderij, bloem, chocolade, citroensap, groente, kippenbouillon, knoflook, laurier, olie, olijfolie, peper, prei, rozemarijn, selderij, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, wijn, wildfond, zout, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:
Recept uit Margriet kookboek:
Bijgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Bijgerecht / basisrecept uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Anatolië:
Diner / hoofdgerecht uit Literalicious:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Fast food:
Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:
Recept uit Noma:
Diner / hoofdgerecht uit Wild:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Lekker Hollands:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / hoofdgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Elzas:
Diner / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie: