Recept uit De Shanghai-keuken:
Dipsaus met gember en lente-ui
- Ingrediënten:
- bakolie, gember, lente-ui, suiker en zout
- Keuken:
- Chinees / Shanghai
- Soort:
- saus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, boter, citroensap, ei, gemberpoeder, kippenbouillon, knoflook, kokosmelk, koriander, kurkuma, lente-ui, limoen, olie, olijfolie, peper, rode ui, sesamolie, sjalot, sojasaus, suiker, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De Shanghai-keuken:
Diner / voorgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De echte Chinese keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Puur genieten 2:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit Wild en gevogelte:
Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Recept uit Vis en schaaldieren:
Diner / voorgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit Gemüse! :
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Food & Friends:
Recept van Okoko recepten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Picknick uit Verrot lekker:
Recept uit De Thaise keuken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Veg!: