Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Sardienen met sjalotten - sardine allo scalogno
- Ingrediënten:
- bloem, ei, olijfolie, peper, sjalot, verse bladpeterselie, verse sardines, wittewijnazijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, ansjovis, ansjovisfilet, bieslook, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, knoflook, laurier, laurierblad, olie, peper, peterselie, rode paprika, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / voorgerecht uit Made in Sicily :
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit Tartaar van het mes:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / voorgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Diner / voorgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / voorgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / voorgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / voorgerecht uit Vis uit Blik:
Diner / voorgerecht / tussengerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / voorgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Diner / voorgerecht uit Literalicious:
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Diner / voorgerecht uit Brindisa:
Diner / voorgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken: