Diner / voorgerecht uit Heerlijk simpel:
Vitello tonnato
- Ingrediënten:
- ansjovisfilet, bleekselderij, droge witte wijn, kalfstong, kappertjes, laurier, mayonaise, peperkorrels, peterselie, rucola, tonijn in olijfolie, ui en wortel
- Keuken:
- Italiaans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | ansjovisfilet, basilicum, bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, knoflook, laurierblad, olijfolie, peper, peperkorrel, peterselie, saffraan, selderij, sinaasappelschil, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, witvisfilet, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Heerlijk simpel:
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Sicily :
Diner / voorgerecht uit Mavis kookt:
Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit A propos bistro:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Provence:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto: