Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Sardienen met sjalotten - sardine allo scalogno
- Ingrediënten:
- bloem, ei, olijfolie, peper, sjalot, verse bladpeterselie, verse sardines, wittewijnazijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, ansjovis, ansjovisfilet, bieslook, bloem, boter, citroensap, ei, groene paprika, knoflook, laurierblad, olie, peper, peterselie, rode paprika, suiker, tomaat, tomatenpuree, ui, venkel, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / voorgerecht uit Italiaans koken:
Diner / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit Vis uit Blik:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Diner / voorgerecht uit Kochen für zwei:
Diner / voorgerecht uit Kochen für zwei:
Diner / voorgerecht uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak: