Recept uit Sous vide:
ln melk gepocheerde kalfslever
- Ingrediënten:
- bieslook, bleekselderij, kalfslever, laurier, melk, olijfolie, peperkorrels, peterseliesteeltjes, prei, room, sjalot, tijm en wortel
- Soort:
- sous-vide / orgaanvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bakpoeder, basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, droge witte wijn, ei, groentebouillon, knoflook, kruiden, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, ricotta, room, sjalot, tijm, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Spuntino:
Diner / lunch / voorgerecht uit Nopi:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegeterranean:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Een dag bij elBulli:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Moro Londen:
Avondmaal uit Nooit meer diëten:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Lunch / avondmaal uit Groene burgers:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Recept uit Proef Puglia:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel: