Recept van Francesca Kookt!:
Stamppot met tomaat, spinazie en basilicum
- Ingrediënten:
- basilicum, bechamelsaus, bloemige aardappelen, cherrytomaten, gehakt, knoflook, melk, olijfolie extra vergine, olijfolie, peper, spinazie en zout
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, courgette, droge witte wijn, ei, gehakt, hamvet, kruiden, mozzarella, nootmuskaat, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rozemarijn, sjalot, spinazie, tijm, tomaat, ui, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Down to earth:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Bespaar met Jamie:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Recept uit De Topchefs van de Moleculaire keuken:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Lunch / buffet / bijgerecht uit Liever lokaal:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Ons bakboek: