Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Gefrituurde groente gepaneerd met bloem
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroen, groente, olijfolie, peterselie, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, boter, citroen, droge witte wijn, ei, knoflook, laurier, melk, olijfolie, peper, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, suiker, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Spaans koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Allerlekkerst Zomer:
Diner / voorgerecht uit Grieks koken:
Basisrecept uit Een kookboek.:
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Kochen für zwei:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Het insectenkookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Toprecepten voor de sifon:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Recept uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Piri piri & sardientjes:
Recept uit Als kok in Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken: