Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, ei, groentebouillon, kaneel, knoflook, kruidnagel, laurier, laurierblad, melk, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, suiker, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / voorgerecht uit Noedels:
Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Bijgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Lunch / avondmaal uit Tomaten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Provence:
Lunch / bijgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Salade:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Noedels:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Bijgerecht uit Allerkerst:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit Baru Belanda:
Recept uit Gemüse! :
Recept uit Proef Puglia:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 7 - Amuses :
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd: