Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, ei, knoflook, kruiden, kruidnagel, laurier, laurierblad, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, specerijen, tomaat, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Down to earth:
Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Recept uit Bijzondere groentegids:
Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje: