Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Groente met azijn - sott´aceti
- Ingrediënten:
- groente, laurierblad, suiker, water, wijnazijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- inmaak / vegetarisch / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloemkool, gember, groene paprika, groente, knoflook, komkommer, laurierblad, mosterd, olie, olijfolie, paprika, peper, sojasaus, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wijnazijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / lunch / voorgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht / basisrecept uit Brindisa:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Noedels:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit The big green egg book:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit L'Art de la table:
Basisrecept uit Home made:
Bijgerecht uit Zuur:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Keukendagboek 2:
Lunch / buffet / bijgerecht uit Tomaten:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Lekker vegetarisch:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten en zo:
Recept uit De Dikke van Dam:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Bijgerecht uit De Thaise keuken: