Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Witte ragoûtsoep
- Ingrediënten:
- bloem, boter, champignons, citroensap, ei, gekruide bouillon, kalfsgehakt, peper, room en witte bordeaux
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, dragon, droge witte wijn, eidooier, gruyère, kip, kippenbouillon, knoflook, laurier, lente-ui, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, sjalot, tijm, truffel, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / lunch / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Nigella bijt:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Recept uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wild:
Basisrecept uit Bouillon:
Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept uit Ons bakboek:
Recept uit Ons bakboek: